VINS

Ferrer Bobet és escollir qualitat i harmonia. És escollir gaudir de qualsevol situació perquè dins l’ampolla, sigui quina sigui la teva elecció, hi trobaràs un vi FRESC ELEGANT I equilibrat, que combina amb qualsevol ocasió.

Un sabor que et regala moments únics. Una experiència perfecta per a tu o per regalar en les millors ocasions.

Catàleg

Tant “Ferrer Bobet Vinyes Velles” com “Ferrer Bobet Selecció Especial” pretenen, per damunt de tot, mostrar el nostre profund respecte i admiració per les terres que ens acullen. L’ortodòxia en la viticultura i en l’enologia cerca, precisament, reflectir, amb una elegància, frescor, harmonia i puresa particulars, l’essència mineral -profunda i complexa- del Priorat.

Aquestes són les nostres produccions de cada anyada.

Vinyes velles

2019

2018

2017

2016

Vinyes velles Selecció especial

2019

2018

2017

2016

VITICULTURA RESPECTUOSA

La nostra enologia neix del convenciment que només una viticultura respectuosa i detallista permet obtenir fruita de la màxima qualitat, pedra angular en la qualitat i tipicitat d’un gran vi. D’acord amb aquest principi, el celler s’ha construït de forma minuciosa, basant-se en un disseny que garanteix un òptim flux de treball, amb la finalitat d’operar per gravetat al llarg de tot el procés, des de la recepció del raïm fins a l’embotellament.

Comencem la vinificació amb caixes de verema de 10 kg i continuem amb una estricta selecció gra a gra, fent servir una doble taula de selecció. La fermentació es realitza en tines d’un volum petit (15 i 30 hectolitres), per poder vinificar independentment cada parcel·la. La majoria de les tines són de roure, factor que millora l’estructura dels vins i optimitza la seva integració amb la fusta. Els vins posteriorment envelleixen en botes de roure francès de gra fi durant un període mínim de quinze mesos i s’embotellen sense clarificar ni filtrar, a fi de preservar al màxim les seves qualitats organolèptiques.